Ik ben een grote autoliefhebber en vind het leuk om oudere auto's te repareren en te verbeteren. Ik bezit een Volkswagen Phaeton V8 als dagelijks vervoer. Ik heb verschillende diploma's voor automonteur en als dagelijkse werk ben ik een softwareprogrammeur voor e-commercebedrijven.
Ik ben autodidact en op deze manier kan ik mezelf verbeteren in alles wat mij interesseert.

Ik doe veel voor de VW Phaeton-club in Nederland en in het buitenland, anderen helpen met problemen, reparatieprocedures verbeteren en zelf nieuwe reparatieprocedures of nieuwe functionaliteiten bedenken, zoals het samenvoegen van android met de auto-elektronica in de Phaeton.
Andere manieren zoeken om problemen op te lossen, in plaats van het volgen van procedures voor bijvoorbeeld het verwijderen van de motor. Dit om niet alleen kosten te besparen maar ook om andere toekomstige problemen te voorkomen. Ook elektronische problemen worden zo opgelost dat er geen nieuwe of niet beschikbare componenten nodig zijn. Dit zorgt ervoor dat het rijden van een youngtimer of oldtimer leuk blijft.

Klassieke auto's zijn een manier waarop ik mijn capaciteiten kan uiten, door een goede oplossing te bedenken zonder de onderdelen te hoeven vervangen. Als er onderdelen nodig zijn, zal ik natuurlijk nieuwe/oude spullen gebruiken om het op de veiligste manier te repareren, maar deze onderdelen zijn niet altijd beschikbaar.

Mijn creativiteit kan ik kwijt in het ontwerpen van een auto, de meeste klassieke auto's zijn goed zoals ze zijn en zeldzame auto's ga ik niet customizen. Maar als een auto niet meer origineel is of niet origineel te maken dan pas ik hem graag aan om hem een nieuw leven te geven.

Als een oldtimer of custom hotrod klaar is deel ik die graag, en de auto komt beschikbaar voor anderen, ik kan niet alle auto's behouden.
Op deze website zal ik deze auto's delen, en zijn ze beschikbaar voor andere autoliefhebbers.

Groet: Jorg

Veghel, Nederland