31-07-2024
door Admin Admin

Een maand geleden kocht ik een Chevrolet 3100 panel van met precies de juiste patina voor mijn doel. Een bedrijfswagen voor reclame en transport. De voormalige bedrijfswagen van een uitvaart onderneming uit Texas is matzwart met her en der een olifantenhuid, lakverwering en roest.

De carrosserie is goed met enkel bij de bestuurdersdeur een paar roestgaten die goed te repareren zijn. Chassis in prima staat, motor en versnellingsbak onbekend, maar is los en hij start.

Om de auto klaar te maken voor de RDW, wil ik hem goed lopend hebben, moeten de remmen goed functioneren en wil ik ook de bedrading vervangen en alles werkend hebben op 12 volt. Na 3 weken hard werken is de auto klaar voor Nederlandse registratie en heeft hij een reeds een kustom uitlaat en achterlichten gekregen. De achterlichten zijn gebouwd uit de oude refectoren en passen perfect bij de ronde achterzijde.

Als de oldtimer RDW gekeurd is en een kenteken heeft, krijgt hij custom frenched koplampen, een zonnekap en wordt de auto verlaagd en krijgt hij custom velgen. De custom frenched koplampen, worden niet de standaard custom koplampen maar krijgen een extra industriële touch, benieuwd? De planning is om de auto eind augustus klaar te hebben zodat ik verder kan met de lopende projecten.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling